The Challenge + Q&A

Yuri Ancarani

Close

En surrealistisk, visuelt slående og humoristisk film om en gjeng sheiker i Saudi-Arabia med fritidsproblemer, alt for mye penger og en overdreven interesse for falker.

Yuri Ancarani (f. 1972) er en av dokumentarfilmens fremste internasjonale auteurer. Han har regissert en rekke kortfilmer som fletter sammen elementer fra dokumentarfilm og samtidskunst, og arbeidene hans er blitt vist på over hundre filmfestivaler og utstillinger. Han har vunnet priser på en rekke internasjonale filmfestivaler, og vært utstilt på gallerier som MoMa, Guggenheim, Centre Pompidou +++. I alle hans filmer dykker han dypt inn i miljøer og steder man normalt ikke har tilgang til, har tenkt over eksisterte eller giddet bry seg videre om. Med et øye for detaljer og med et overraskende blikk på sin omverden, er Yuris filmer alltid overraskende, underfunding of fascinerende. Estetisk vakkert, presist og rytmisk.

Yuri Ancarani gjester MIRAGE 2021.

Q&A: Det blir Q&A´s med Yuri Ancarani etter begge visningene på lørdag og søndag.

Mestersamtale: Lørdag 25. september 19.00 blir det samtale med Ancarani i dialog med en av Norges fremste visuelle kunstnere (TBA). Vi viser også de prisbelønte kortfilmene hans: Il Capo (15min) og Plattaforma Luna (26min).

25 September

Vega Scene

Vega 1

Film

26 September

Vega Scene

Vega 1

Film

The Challenge + Q&A
The Challenge + Q&A
The Challenge + Q&A
The Challenge + Q&A